Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δυτικής Κρήτης 2018

 Το Σαββατοκύριακο 3-4 Μάρτη 2018 έγινε το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης. Πρόκειται για ένα από τα πιο μαζικά τουρνουά που γίνονται στο νησί, καθώς παίρνουν μέρος μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία των Χανίων και του Ρεθύμνου.

Φέτος οι αγώνες έγιναν στο Καστέλλι Κισάμου και έπαιξαν 290 παιδιά, χωρισμένα σε 11 κατηγορίες ανάλογα με την τάξη τους. Ανάμεσά τους και 9 μαθητές και μαθήτριες του 13ου ΔΣ. 

Τα παιδιά τα πήγαν περίφημα. Κάποια μάλιστα (4) πήραν και μετάλλια. 
Ας δούμε τι έκαναν αναλυτικά. 
Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: 
Κατηγορία όπου πήραν μέρος 4 (!) μαθήτριες του σχολείου μας. Η Τέρψη Σγουρού (με 4 στα 7) κατετάγη τρίτη στην κατηγορία των κοριτσιών και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Με τους ίδιους βαθμούς ισοβάθμησε στο χάλκινο μετάλλιο η Σοφία Παγκάλου και η Ανδριάνα Δασκουλίδου! Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Εμμανουέλα Μαργαριτάκη (3/7). 
 Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: 
Ο ταλαντούχος μαθητής μας Γιάννης Μπενάκης (6 στα 7) ισοβάθμησε στην α΄ θέση (!) αλλά τα κριτήρια ισοβαθμίας του έδωσαν το ασημένιο μετάλλιο. Πολύ καλό τουρνουά έκανε και ο Μανόλης Καλογερής με 4/7, ενώ ο Δημήτρης Σάτλας έκανε απλώς μια γνωριμία με τα σχολικά τουρνουά. 
 Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ:
 Το σχολείο εκπροσώπησε ο Λευτέρης Καλογερής που με 4 στα 7 κατατάχτηκε αρκετά ψηλά. 
Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ:
 Ο Σταύρος Αγγελάκης (3/7) πάλεψε και τα πήγε αρκετά καλά. Μπράβο σε όλα τα παιδιά! 


Γ Δημοτικού
 
Β Δημοτικού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου