Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

«Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας 2019 για παιδιά Δημοτικού»

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, από τις 14.00 έως τις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του Πολυτεχνείου Κρήτης «Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας 2019» στο Κτίριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, που θα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. 

 Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εξωστρεφείς δραστηριότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, κατά τη διάρκεια της οποίας, τα παιδιά, με την επίβλεψη έμπειρων συνεργατών και εθελοντών φοιτητών, θα εκτελέσουν πληθώρα πειραμάτων, προκειμένου να κατανοήσουν βασικές αρχές Φυσικών Επιστημών. Παράλληλα θα μπορούν να παρακολουθήσουν επιδείξεις τεχνολογικών εφαρμογών με χρήση ερευνητικών προτύπων και εργαλείων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 Φέτος είναι η έβδομη χρονιά που διοργανώνεται η Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας, η οποία έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και αποτελεί πλέον θεσμό των εξωστρεφών δράσεων του Ιδρύματος. Στην εκδήλωση αναμένουμε να συμμετέχουν περίπου 300 εθελοντές φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και πάνω από 3.000 επισκέπτες μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού Χανίων με τους γονείς τους.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου